Προσφορές
Επισκευη οθονης iPhone 49,99 €(*)

Εξειδικευμένη επισκευή / αντικατάσταση οθόνης iPhone στη χαμηλότερη τιμή.
Η επισκευή σπασμένης οθόνης iPhone είναι μια επισκευή που πραγματοποιούμε συχνά στο CitisAid. Ο λόγος που προτιμάτε το επισκευαστικό μας κέντρο γι' αυτή την εργασία είναι ότι διαθέτουμε ένα πλήρως εξοπλισμένο επισκευαστικό κέντρο με μεγάλη εμπειρία, όχι μόνο στην επισκευή σπασμένης οθόνης iPhone, αλλά και σε πολλές ακόμα σοβαρές βλάβες. Χρησιμοποιούμε πάντα κορυφαίες ανταλλακτικές οθόνες και digitizer. Πραγματοποιούμε αυτή την επισκευή γρήγορα, ενώ για την εργασία μας σας προσφέρουμε εγγύηση! Θα παραλάβετε μια συσκευή σαν καινούργια.

Όσο για το κόστος; Μόνο 49,99 €(*)


Θα χαρούμε να σας κάνουμε πελάτες μας!

*(Η προσφορά ισχύει για συσκευές iPhone 4,4s,5,5c,5s,SE)

Δωρεαν διαγνωστικος ελεγχος

Κάτι δεν πάει καλά? Μη σκας!

Τώρα στο Citisaid ο διαγνωστικός έλεγχος είναι δωρεάν! Μόλις παραλάβουμε τη συσκευή σας, θα πραγματοποιήσουμε σχολαστικό διαγνωστικό έλεγχο 20 σημείων στις βασικές λειτουργίες του κινητού σας τηλεφώνου. Έτσι θα έχουμε πλήρη εικόνα από την κατάσταση του τηλεφώνου σας, επιβεβαιώνοντας επιπλέον την πηγή των συμπτωμάτων. Θα ακολουθήσουμε την ίδια ακριβώς διαδικασία και μετά την ολοκλήρωση της επισκευής, ώστε να επιβεβαιώσουμε την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.Θα χαρούμε να σας κάνουμε πελάτες μας!

10% Εκπτωση σε επομενη αγορα ανταλλακτικου

Έγινες πελάτης μας?

Τώρα στο CitisAid σε ευχαριστούμε έμπρακτα κάνοντάς σου έκπτωση 10% σε κάθε επόμενη αγορά ανταλλακτικού (Ισχύει για πελάτες χονδρικής) Στο επισκευαστικό μας κέντρο θα βρείτε επίσης μεγάλη ποικιλία και πρωτότυπες θήκες για όλα τα κινητά, προστατευτικό γυαλί (tempered glass) με δωρεάν τοποθέτηση, powerbanks, bluetooth ηχεία, bluetooth ακουστικά, μεγάλη ποικιλία ακουστικών, βάσεις αυτοκινήτου και πολλά άλλα στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς και όλα με εγγύηση.Θα χαρούμε να σας κάνουμε πελάτες μας!

50% εκπτωση στο Temperglass και δωρεαν τοποθετηση

Επισκευάσαμε τη συσκευή σου?

Τώρα στο Citisaid σε ευχαριστούμε έμπρακτα κάνοντάς σου έκπτωση 50% στην αγορά temperglass και δωρεάν τοποθέτηση. Στο επισκευαστικό μας κέντρο θα βρείτε επίσης μεγάλη ποικιλία και πρωτότυπες θήκες για όλα τα κινητά, προστατευτικό γυαλί (tempered glass) με δωρεάν τοποθέτηση, powerbanks, bluetooth ηχεία, bluetooth ακουστικά, μεγάλη ποικιλία ακουστικών, βάσεις αυτοκινήτου και πολλά άλλα στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς και όλα με εγγύηση.Θα χαρούμε να σας κάνουμε πελάτες μας!